XpressurselfX – Aris's Blog ©

Feel free to Hack! Responsibility is yours!

[Point Blank] New Padaelo31 28092010 (title, major mission) hack

Posted by Mike Anonymous on September 29, 2010



Fitur :

  • Title Hack (F11)
  • Major Mission (F12)

Langsung aja Sedot Here

Download Link Click Here
Pass : xpressurselfx

kalo injectornya kedetect sama hS atau lo gak suka, bisa donlot injector lain Click Here ( injector by erge )

Udah dishare tuh chit nya… jangan tanya gimana cara makenya

Credit: nyit-nyit.net

jhdfljashvdfaslhdfaslv

4 Responses to “[Point Blank] New Padaelo31 28092010 (title, major mission) hack”

  1. deni said

    ko gabisa kk

  2. otong said

    kk… bikin yang kaya kmaren aja cit master medal ama ammo ngga abis abis

  3. Tentacle said

    ga bisa?

  4. Awui Charles Oreilly said

    anjret gak ngerti gw udah ada injektor trus mau injek file yg mana apa yg mo di inject?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: